Contact 2019-10-10T11:23:24+02:00

Contact met ons opnemen

Spoed
Gaat er iets los of kapot aan de beugel? Wacht dan niet tot de volgende afspraak. We vinden altijd wel een momentje om iets te repareren of we plannen wat extra tijd tijdens de volgende afspraak.

Losse bracket of los bandje
Mocht een bandje of bracket losraken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de praktijk. Ook als op korte termijn de controle afspraak zal plaatsvinden, verzoeken wij u contact op te nemen met de praktijk. Een losgekomen bandje graag bewaren en meenemen op de volgende afspraak. Om dit probleem zoveel mogelijk te beperken is het belangrijk hard en kleverig voedsel zoveel mogelijk te vermijden.

Uitstekende draad
Tijdelijk kunt u zelf het scherpe deel afdekken met was of suikervrije kauwgom. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de praktijk.

Los spalkje
Neem zo spoedig mogelijk, tijdens kantooruren, contact op met de praktijk wanneer het spalkje op een of meer tanden is losgekomen. Trek een deels losgekomen spalk niet uit de mond, gooi een volledig losgekomen niet weg maar neem deze mee naar de praktijk.

Indien de praktijk telefonisch niet bereikbaar is, kunt u onderstaand formulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In geval van uiterste spoed (dus geen losse brackets, afspraakwijzigingen e.d.) kunt u ons bellen op 06-10323189
maandag t/m donderdag van 16:30 – 20:00 uur, vrijdag van 11:30 – 20:00 uur, zaterdag en zondag van 12:00 – 18:00 uur.

Contactgegevens

Leerparkpromenade 120, 1ste verdieping
3312 KW Dordrecht
Telefoon: +31 78 8200388
Email: info@orthodordt.nl

Indien u m.b.v. een navigatiesysteem komt, kunt u het beste navigeren naar Maria Montessorilaan 3. Dit is het adres van Mountain Network, waar wij tegenover zitten.

Vertrek tijdig naar je ortho afspraak, want de gratis parkeerplaatsen zijn schaars sinds de werkzaamheden rond het leerpark.

Bij de praktijk is helaas geen lift of roltrap aanwezig.

Openbaar Vervoer

De dichtsbijzijnde bus halte ligt op 1 minuut lopen van de praktijk:
Buslijn 166 > Uitstappen bij Halte Leerpark

Link naar naar 9292

Call Now Button